Over The Fresh House

The Fresh House is dé online leverancier van verse Zeeuwse mosselgerechten, opgericht door Marko van de Plasse. “Mijn roots liggen in de mosselen. Ik ben geboren en getogen in Yerseke. Mijn vader had daar een schaal- en schelpdieren verwerkend bedrijf. Al van kinds af aan was ik daar in de weekenden en vakanties te vinden. Mijn persoonlijke drijfveer is mijn liefde voor schaal- en schelpdieren. Het liefst wil ik iedereen kennis laten maken met lekkers uit de zee. Ik zie een toekomst met een hele range schaal- en schelpdieren voor me.”

Verse, gezonde voeding

Mosselen zitten boordevol eiwitten, vitamines (zoals A, B12, C, en foliumzuur) en mineralen (o.a. calcium, ijzer, magnesium) en passen in een gezond eetpatroon! De vetten in mosselen zijn onverzadigde vetzuren en leiden niet tot een verhoogd cholesterol.
Door mosselen en groenten te stomen, blijven vitamines en mineralen bewaard en wordt de rijke smaak behouden. 

De Mossel & Stoom producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten; vers gesneden groenten, gedroogde kruiden en nog wat ingrediënten voor de sauzen. Geen kunstmatige toevoegingen. 

De Mossel & Stoom producten worden geleverd door de Seafood Steam Group, met wie we nauw samenwerken.

Duurzaam

De verse Zeeuwse mosselen in Mossel & Stoom zijn afkomstig van Neeltje Jans Mosselen en dragen het Zeker Zeeuws® Keurmerk. Het Zeker Zeeuws® Streekproduct is een onafhankelijk erkend streekkeurmerk dat garandeert dat een product écht Zeeuws is. Dat betekent dat het in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

De Mossel & Stoom verpakking is voor 90% recyclebaar. De folie is te scheiden van het karton. Het karton is weer in te zetten als volwaardige grondstof. De folie mag zonder te reinigen bij het plastic afval. 

Gemak voor u

Onze producten zijn kant-en-klaar en kunnen snel en eenvoudig perfect gaar gestoomd worden. Zonder stoomoven, enkel met een magnetron.
 
Het gemak vindt u tevens in het online bestellen. U kunt op ieder moment met smartphone, tablet of computer een bestelling plaatsen en kiezen waar en wanneer u de bestelling wilt ontvangen en op welke manier u wilt betalen. Wij zorgen ervoor dat de mosselen zo snel mogelijk uit de zee bij u afgeleverd worden. 

The Fresh House | Business-to-business

Vandaag voor
09.00 uur besteld,
morgen in huis!*

*excl. zondag en maandag